3. dan (torek) Češke


Vstali smo in se vsi zaspani spravili na zajtrk. Takoj po zajtrku smo se s profesorjem odpeljali do šole, na kateri je tudi veterinarski oddelek. Skupaj s češkimi učenci veterine smo se kar peš odpravili do neke kmetije, kjer so imeli veliko konjev ter perutnine. 

Tam nam je njihov profesor razdelil zaščitna oblačila v katera smo se oblekli. Ogledali smo si pripravljeno delovno mesto, in potem prejeli navodila. Klali bomo race. Trudili smo se loviti razburjene race in profesor se nam je smejal. Race smo zaklali in oskubili. Potem smo na naše presenečenje dobili nože in jim lahko sami odstranili notranje organe ter jih očistili. Končali smo. Očistili smo prizorišče umora, se preoblekli ter se peš odpravili nazaj do šole, kjer smo dobili in pojedli kosilo. S kombijem smo se nato odpravili nazaj do našega hotela, da se odpočijemo. 

Ko smo se odpočili in odigrali nekaj iger s kartami, smo se vsi skupaj odpravili v tajsko restavracijo. Po dobri večerji smo se odpravili še na zasluženo pijačo. Odšli smo nazaj v hotel, si pogledali film in pospali. 


 


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

13. dan Češke (petek)

2. dan Češke

12. dan Češke (četrtek)